Official partner:

Red dig selv fra
unødvendige frustrationer

+45 3841 6300

Vi løser dine Wi-Fi problemer

Wi-Fi er blevet fuldstændig integreret i vores liv, og her i Fleten.net følger vi lidenskabeligt med imens teknologien udvikler sig på dette område. Wi-Fi er ikke mere eksklusivt til computere og telefoner, som kræver Internetadgang, men også andre ting såsom tablets, alarm systemer, SmartTV, printere ect.

Vi kan tilbyde en løsning, som vil sikre høj ydelse og funktionalitet. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor er vi i stand til at tilbyde den nyeste teknologi, som vil gøre jeres infrastruktur mere effektiv, stabil og funktionel langt ind i fremtiden. Vi arbejder tæt med vores kunder for at sikre, at vi finder den perfekte løsning til dig. Vi vil med glæde komme forbi og give en demonstration!

Få opdateringer på hele din maskines livstid, gratis software pakker, beskyttelse imod virus/malware og et brugervenligt interface

Ubuntu på
din PC

Kør Windows...

...Programmer på din
Ubuntu eller Mac!

Få fuld frihed - Vi sørger for kompatibilitet imellem dine gamle Windows programmer og din nye Ubuntu maskine. Kør de Windows programmer, som du plejer, nu uden Windows!

Du kan læse mere
om de tekniske specifikationer herunder!

CleanAir

 

Når man arbejder med store trådløse netværk, som strækker sig over store områder, kan der forekomme en masse støj på netværket. Mikrobølger, Bluetooth og radio-kontrolleret legetøj er nogle få eksempler på ting, der kan forstyrre, frekvensen, som en trådløs forbindelse operere på.
CleanAir er en ny teknologi, der reparer og optimere trådløse netværk.

En avanceret RF sensor i access points gør dette muligt ved at scanne for kilder til støj på samme frekvens, som andre access points bruger. Access points kan identificere op til 20 forskellige kilder til støj, hvor vi har nævnt nogle få eksempler længere oppe. Når kilden til støj er identificeret, kan CleanAir teknologien i access points selv lave tilpasninger, justere og optimere det trådløse netværk,

 

Client Link 3.0

 

ClientLink er en teknologi, der optimere signal styrke og signal/støj ratios for trådløse klienter (inkluderer smartphones og iPads).
ClientLink teknologi bruger 
“Beamforming”. “Beamforming” er en teknologi, som gør det muligt for access points at læse tidsforskelle på signalet modtaget af dets antenner.

 

 

Dette er brugt til at bestemme, hvor en fysisk klient er lokaliseret på netværket, og udsender da et optimeret signal fra dets interne antenner, som vil blive sendt til klienter på det rigtige tidspunkt. Resultatet er en betydelig forbedring i forbindelses hastighed for klienter, som måske har været uden for radius før.
 

 

Roaming

 

Roaming er en teknologi, der gør det muligt at flytte sig rundt uhindret på et større areal (Fx. fra den ene ende af skolen til den anden) uden at støde på problemer med den trådløse forbindelse.

 

 

 

 

Roaming teknologien gør det muligt for access points at bestemme, hvornår det er optimalt for en klient at blive flyttet fra et dækningsområde til et andet,
og derved sikre klienten optimal forbindelse, med så små og få afbrydelser for stabilitet som muligt samt en hurtig netværksforbindelse.

VideoStream

 

 

Hvis et klasselokale fyldt med elever streamer videoer på samme tid, så kan det have stor effekt på et netværk, som ikke er sat ordenlig op.

 

Produkterne vi bruger fra Cisco bruger en teknologi kaldet VideoSteam, som et modtræk mod disse problemer. 
VideoStream kan identificere Streaming på et netværk og convertere data-pakkerne så, at streamingtrafikken tager et meget mindre tag på netværket.

 

Band Select

 

Når snakken går på trådløse forbindelser er Dual Band teknologien den, der ofte bliver nævnt. Dual Band betyder, at du kan bruge 2 frekvens områder (2,4Ghz og 5GHz).

Selvom, at mange enheder bruger 2,4GHz, er det altid bedst at bruge 5GHz frekvensen, hvis det er muligt. Her er ofte mere plads, flere kanaler og generelt færre klienter end på 2,4GHz.

Band Select er en teknologi vi bruger, fordi det tvinger alle klienter, som kan, over på en 5GHz forbindelse, Herved optimeres klientens forbindelse.

Udforsk andre muligheder i FaIThful - Private

+45 3841 3600