Kjetil

Fleten

Optimist

 

Kjetil tror på, at alle mennesker er født med en form for talent. Desværre er det ikke alle som får chancen for at bevise det. Det er, hvad han prøver at ændre på. Han kender også et par tricks til Cisco og Ubuntu ;-) 

 

 

Martin

Slot-Thomsen

Driftssikker

Martin er vores IT-supporter. Han er ligesom den der holder hjulene i gang i kundernes maskinrum. De leverer problemer ind, og så får de løsninger ud. Nemt og godt !

Linux

West highland white terrier, og trivsels-konsulent emeritus

 

Linux er ikke længer i blandt os, men han elsket os alle, også vores naboer. Ligemeget hvad der sker, så er  Linux altid FaIThful !

 

 

Mød vores hold...

Om

Fleten.net...

For flere år tilbage skulle jeg spille fodbold på en sommerlejr. På banen var der både børn, voksne og mere erfarne spillere. En af mine venner og jeg skulle vælge hold. Med vilje valgte vi de mindst åbenlyse spillere først, og valgte de ellers antaget bedste til sidst. 

Det blev en fantastisk kamp ! 

 

 

 

Små børn fik utrolig selvtillid og de mere erfarne spillere blev neutraliseret og frustreret. 
Hvorfor ikke bruge samme koncept i en virksomhed? Vi giver en chance til små lokal samfund som Vang i Valdres i Norge, og Brædstrup i Danmark - og til mennesker som har talent, men sjældent får chancen til at bevise det  !

 

 

Officiel partner:

Kjetil Fleten

Optimist

+45 3841 3600
+45 3841 3600