Er du træt af monopolerne ?

November 19, 2018

Der er en grund til at de fleste bruger Windows og MAC: De synes det er for bøvlet at komme i gang med noget andet. De fleste har ganske enkelt overgivet sig til monopolerne, - for hvor skulle de i det hele taget begynde, hvis de skulle skifte til noget andet ? Svaret er, at du kan begynde lige her !    Siden 2009 har vi kæmpet for at det skal være nemmere både for virksomheder, institutioner og private at vælge Ubuntu.

Nu er det så bleven nemmere end nogen sinde tidligere ! Hvis du ikke vil undvære Microsoft Office, så kører det nu på Ubuntu ved hjælp af programmet Crossover. Hvis du ikke vil installere Ubuntu selv, så kan du nu købe ny computer med Ubuntu. Hvis du ikke kan vedligeholde Ubuntu, så kan du købe hjælp ved os.

Hvorfor skal du så skifte til Ubuntu ? Det er der mange gode grunde til ! Gratis styresystem giver billigere computer ved indkøb, og fri opgradering til næste version af styresystemet for al fremtid. Desuden er sikkerheden er bedre. Og så slipper du for alle de meddelelser som hele tiden popper op, og som du skal forholde dig til. Du bliver atter herre over din egen computer, i stedet for at den er herre over dig ! 

 Den første bærbare med Ubuntu er nu i vores webshop, og klar til levering fra 01. December:  https://www.fleten.net/online-store/Dell-XPS-13-p120515366

 

 

Please reload

Seneste indlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Søg via tags
Please reload

Følg os
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Request a demo, or invite us for coffee.

We love good coffee - while we listen to your trials.

Let's bring them to an end  !

DENMARK: Grædstrupvej 50, 8740 Brædstrup, +45 38413600

NORWAY: Kontorfelleskapet 1724, Tyinvegen 5151, 2975 Vang i Valdres, +47 99096040

Call us +45 38413600, or use the formula below

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle