Official partner:

Den ledende åbne

cloud platform

+45 3841 6300

Skræddersyet, skalerbar og fleksibel

Openstack er den ledende åbne cloud platform og Ubuntu er verdens mest populære operative system at bruge til det. Vi vil guide dig igennem processen at bygge en OpenStack løsning og tilbyde dig det stærke administrations værktøj, Landscape, fra Canonical. En OpenStack løsning er utrolig fleksibel, pålidelig og skalerbar.

Hvis du har brug for at udvide eller reducere dine operationer, så kan OpenStack gøre det uden besvær og med minimale udgifter.

Fleten.net er partner med Canonical og har gået igennem officiel OpenStack træning, så du er garanteret professionel service.

Mere om 

OpenStack og LandScape

 

OpenStack

 

OpenStack var grundlagt på en idé om at levere en standardiseret platform som kunne blive brugt til at understøtte alle slags clouds med masser af features som er simple at implementere og skalere. Det er den mest populære private cloud platform, og af god grund.

OpenStack er en platform til at kontrollere netværk, lager og computer ressourcer, som er nødvendige til at køre et cloudbased datacenter.

Det forbinder hardware, software, API's, user interfaces, virtualiserings mekanismer og utallige andre komponenter, som der er nødvendige for at køre en omfattende cloud platform.

Som nævnt ovenover, så er Ubuntu det mest brugte cloud OS med OpenStack og Ubuntu har det bare lige med at være vores område for ekspertise. Mange store organisationer bruger OpenStack på den ene eller den anden måde, bla. BMW, Disney, Go Daddy, CERN, Lenovo og mange andre.

Hvis du er et firma, som leder efter en cloud løsning til dit datacenter, så kan du ikke gå galt med OpenStack.

 

Landscape

 

Sammen med din OpenStack løsning vil vi tilbyde jer Landscape fra Canonical. Landscape er et system administrationsværktøj designet til let at lade dig administrere mange Ubuntu systemer, op til 40.000 på et single instance.

Fra Landscapes skrivebord kan du tilføje opdateringer og udføre administrative opgaver på alle dine maskiner.

Du kan kategorisere dine maskiner i grupper og administrere dem seperat. Du kan lave ændringer på specifikke maskiner, selv når de er offline; ændringerne vil blive fuldført næste gang de booter.

Landscape lader dig skabe scripts til at automatisere rutine arbejde såsom at starte og stoppe services og udføre backups. Det lader dig både bruge almindelig Ubuntu repositories and hvilken som helst custom repositorie, som du måske ville skabe på din egen PC.

Landscape er specielt god til sikkerhedsopdateringer; Det kan markere nye tilgængelige pakker, som indeholder sikkerhedsfixes så de kan blive installeret med det samme.

Du kan bruge Landscape som en hosted service som del af Ubuntu Advantage, eller køre det på din egen server i virksomheden via Landscape Dedicated Server.

 

Fordelene ved

privat cloud

Hvis hvad du leder efter er effektiv brug af dine ressourcer, gode muligheder for administration og sikkerhed, så er dette klart løsningen til dig. OpenStack er en privat cloud løsning.

Det betyder at alle dine servere vil blive hosted på din egen lokalisering eller dit eget netværk, sikkert væk fra udspionerende øjne bag din firewalls. Du vil være i fuld kontrol over hvem der får adgang til hvad og fra hvor.

Derudover behøver du ikke at outsource sikkerhedsansvar, hvilket giver dig fuld kontrol, så du ikke er afhængig af et eksternt datacenters sikkerhedsinstillinger. Du har altid fuld adgang til dine servere, både fysisk og virtualiseret.

 

Fleten.net

experience

 

Vi har fået igennem OpenStack træning og har arbejdet med teknologien siden 2013. Vi har brugt OpenStack til mange formål. Det er et utroligt fleksibelt system, som er rigt på features.

OpenStack er en opensource platform som konstant er i udvikling, og vi holder os konstant opdateret på de nye fremskidt, opdateringer og features.

Vi ser det som et af vores ekspertise områder, så hvis du har et spørgsmål, eller bare generelt er interesseret i emnet, så vil vi gerne høre fra dig!

Vil du vide mere? Tøv ikke med at kontakte os!

Udforsk andre muligheder i FaIThful - Corporate

 
1/1
+45 3841 3600